CARBON MONITORED WEBSITE BADGE

Azok a weboldalak, amik a Carbon.Crane Website Karbon Monitor®-ját használják, jogosultak láblécükben elhelyezni ezt a badge-et, amely azt mutatja, hogy tudatosan és aktívan dolgoznak weboldaluk karbonkibocsátásnak csökkentésén - a Carbon.Crane-nel partnerségben.
Carbon Monitored Website Badge
Carbon Monitored Website Badge
 

Igazolás

A Carbon.Crane csapata igazolja, hogy a

Carbon Monitored Website Badge

weboldalát a Website Karbon Monitorral mérik, elemzik és csökkentik a weboldal karbolábnyomát. A monitorozás nem pillanatnyi, hanem folyamatos, valódi mérést biztosít, nem becsült adatokkal dolgozik. A badge bizonyítéka annak, hogy az oldal készítői és üzemeltetői osztoznak a Carbon.Crane küldetésében: a marketingszakma karbonsemlegesítésében.

Fazekas Ildikó ÖRT Igazgató

„Nagyon fontosnak tartjuk a reklámszakma felelősségét a környezetvédelem reklámokat is érintő kérdéskörében. Ennek szellemében alkottuk meg a Green Pledge vállalást is a Magyar Marketing Szövetséggel és a Magyarországi Kommunikációs Ügynökségek Szövetségével közösen, mely a reklám tartalmi elemei mellett a reklám készítési folyamata során betartandó környezetvédelmi szempontokra mutat rá, és cselekvésre ösztönzi a szakma szereplőit. A karbonlábnyom auditprogramjához való csatlakozással ezt a példamutatást szeretnénk képviselni felelős reklámszakmai szervezetként.”

Fazekas Ildikó ÖRT Igazgató

A CARBON.CRANE-RŐL
 

Hogyan kaphatok badge-et?

Ahhoz, hogy egy weboldalon használható legyen a badge a Website Karbon Monitor® folyamatos használata szükséges. A Website Karbon Monitor® teljes és részletes képet nyújt a weboldalakon belüli és az oda érkező forgalom karbonkibocsátásáról, ami a felhasználóbarát kezelőfelületeken keresztül könnyen áttekinthető, elemezhető és feltárja a csökkentési lehetőségeket.

Website Karbon Monitor
 

BLOG

 

Karboncsökkentett weboldal = jobb felhasználói élmény

A fenti képen a carbon.crane.hu főoldala látható, egy korábbi, illetve a cikkünk írásakor aktuális állapotában*. Hogy mi történt a két verzió között? A különbség elsőre talán nem annyira szembetűnő, de az eredeti weboldal karbonlábnyomát a Carbon.Crane indulásáig a tizenheted részére csökkentettük. Máris mutatjuk, hogyan értük ezt el!

Tovább a blogra!
 

Kapcsolódó termékek

 

Eszközeink intuitív kezelőfelületein marketing aktivitásaid karbonlábnyoma folyamatosan monitorozható, elemezhető és azt is megmutatják, milyen megoldásokat választhatsz a karboncsökkentés érdekében.

 
Weboldal karbon monitorozása

Website Karbon monitor®

A Website Karbon Monitor® teljes és részletes képet nyújt weboldalad karbonhatékonyságáról, ami a felhasználóbarát kezelőfelületen keresztül könnyedén áttekinthető és elemezhető. A honlapodra érkező és a honlapodon belüli forgalom vizsgálata alapján megmutatja, milyen lehetőségeid vannak a karbonkibocsátás csökkentésére, és több változatban is modellezi azok eredményességét.

TUDJ MEG TÖBBET