Adattudomány. Marketing. Karboncsökkentés.

A Carbon.Crane a marketing karbonlábnyomának minimalizálására létrehozott csapat. A projekteken együtt dolgoznak fejlesztő, adattudós és marketingszakértő kollégáink, hogy olyan megoldásokat fejlesszünk, amik a karbonlábnyom csökkentését a marketingaktivitások hatékonyságának megőrzése, vagy akár növelése mellett teszik lehetővé.
Carbon Crane
 
Carbon Crane

MIÉRT CSINÁLJUK?

2005 óta dolgozunk a marketing hatékonyságának javításán. Hiszünk abban, hogy a kampányhatékonyság és a karbonlábnyom-csökkentés nem kizárja, hanem akár segítheti is egymást. Ez a megközelítés egyszerre teszi fenntarthatóvá a marketinget és szerethetővé a márkát. Küldetésünk, hogy a hatékonyság mellett a karbonkibocsátás is szemponttá váljon a marketingkampányok tervezésekor és értékelésekor is.
Carbon Crane

MEGOLDÁSAINK

Eszközeink átfogó képet adnak marketingtevékenységed karbonhatékonyságáról, mérik és elemzik aktivitásaid hatását és feltárják a csökkentési lehetőségeket. Ezzel támogatják a karboncsökkentés tervezését és az eredményesség nyomon követését, a kiugró értékekről pedig automatizált értesítéseket küldenek. Minden megoldásunk karbonsemleges, az adatfrissítés pedig teljesen automatikus.